Адв. Диан Иванов е избран за председател на Контролния съвет на ПП "Републиканци за България"

Адв. Диан Иванов е избран за председател на Контролния съвет на ПП
Адв. Диан Иванов е избран за председател на Контролния съвет на ПП "Републиканци за България"
02.12.2020г.

Контролният съвет на ПП „Републиканци за България” проведе днес първото си заседание.

Съобразно Устава на партията, членовете на Контролния съвет -  Диан Иванов, Христо Христов, Дияна Георгиева, Анна Лисичкова и Чавдар Маринов единодушно избраха председател на органа.

Тези функции ще изпълнява адвокат Диан Иванов.

Диан Иванов е завършил Юридически факултет на Софийски университет.

Управлява успешно Адвокатско дружество с офиси в София и Варна. Специалист в областта на административното и застрахователното право.

Член на International Bar Association - най-голямата адвокатска асоциация в света. Член на International Advisory Experts. Участвал в множество международни правни конференции. Автор на публикации и статии на правна тематика, включително и в международни издания -  ICLG, IBA Real estate Committee Newsletter и други.

На заседанието на Изпълнителния съвет на ПП „Републиканци за България“ на 29 ноември, адв. Диан Иванов и д-р Борис Велев бяха определени да отговарят за сектор „Правосъдие“.

По време на онлайн срещата бяха обсъдени ролята и мястото на Контролния съвет, като членовете единодушно приеха, че ще оказват цялостно съдействие на всички структури на ПП „Републиканци за България”.

Споделете новината в социалните мрежи: