Владислав Николов е кандидатът за кмет на Плевен на коалиция „Заедно за силна община“

Владислав Николов е кандидатът за кмет на Плевен на коалиция „Заедно за силна община“
Владислав Николов е кандидатът за кмет на Плевен на коалиция „Заедно за силна община“
26.09.2023г.

Искам в Плевен да задържа младите хора

Владислав Николов е кандидатът за кмет на Плевен на коалиция „Заедно за силна община“. Владислав Николов е човек с богата биография на професионалист, политик и общественик. Кариерата му започва като инспектор по приходите в НАП, след което следват позициите на административен директор на ВиК и директор на Инспекцията по труда. По-късно е избран за народен представител в 42-то, 43-то и 44-то Народно събрание. Към момента е финансов мениджър в частна компания.

Владислав Николов ще е и водач на листа с кандидати за общински съветници.

„В нашата листа са включени професионалисти в различни области – юристи, инженери, икономисти, педагози, лекари, спортисти, бизнесмени. В нея има баланс между познати обществени фигури – дългогодишни общински съветници –  и нови лица“, заяви кандидатът за кмет на коалиция „Заедно за силна община“.

В листата с кандидати за общински съветници са както познати лица – съветници с опит и няколко мандата зад гърба си, така и нови. Петя Василева, Христослав Михайлов, Йордан Грижов, Валентина Вълчанова, Юлиян Йовков, Стефан Петков и Сузан Зачери са сред тези, които работят за защита на обществените интереси.

Всеки от тях има определена тема, по която е работил и ще продължи да го прави в общината.

Сред новите лица, в листата за общински съветници са: Лора Димитрова – преподавател по финанси и застраховане във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, Георги Рагьовски – специалист по социални дейности и управител на фирма; Камен Каменов Горанов – трикратен републикански шампион по борба и успешен бизнесмен; Емил Ценов – управител на фирма „Ники Комерс“; Димитър Николов – Председател на Националната асоциация за футболни турнири и бизнесмен; Красислав Минков – ветеринарен лекар и консултант по хранене за Северозападна България; Боби Крумов – кинезитерапевт и преподавател в НСА и Емил Кръстев – млад юрист.

Също така коалиция „Заедно за силна община“ издига кандидати за кметове в 10 населени места на Община Плевен.

Основните акценти в програмата са превръщане на Плевен в модерен европейски град с основен приоритет -  подобряване на инфраструктурата. „Няма да пренебрегнем и инфраструктурата на малките населени места“, категоричен е Владислав Николов.

Също така ще работят за модернизирането на спортната инфраструктура и увеличаване бюджета за спорт, този акцент е сред основните, по които до момента активно работи общинският съветник Йордан Грижов.

Подобряване на транспортната свързаност с малките населени места чрез екологичен транспорт е друг приоритет, залегнал в управленската програма.

Кандидатът за общински съветник Христослав Михайлов добави, че до момента, в предните му два мандата в Общинския съвет е работел за подпомагане на малките населени места в община Плевен. „Подпомагали сме асфалтирането, бюджета, развитието на транспорта и транспортна свързаност. Ще продължим да работим за свързването на междуселищните райони с екологичен транспорт“.

Сред приоритетите са и оптимизирането на работата на общинската администрация, общинските дружества и общинските предприятия в полза на гражданите и бизнеса.

От „Заедно за силна община“ ще работим за по-добро управление на средствата за култура и образование.

Подобряването на чистотата в Плевен и поддръжката на междублоковите пространства и детските площадки, е още един от акцентите, върху който ще бъде насочен фокусът в предстоящия управленски мандат.

„И не на последно място, като истински плевенчани, е необходимо да отдадем достойно внимание на парк Кайлъка и Скобелевия парк, като изготвим експертна програма за тяхното управление“, каза още Владислав Николов.

Кандидатът за кмет заяви, че той и екипът му искат да са полезни и да работят за гражданите на Плевен.

„В управлението на общината трябва да се делегират отговорности и да се следи за свършената работа, все едно управляваш своята частна фирма, което до сега не сме го виждали. За мен няма правилно разпределение и контрол в дейностите на община Плевен. Ако един кмет е динамичен, добър мениджър и добре контролира общината, няма да държи служителите си да седят в общината, а ще следят и виждат всичко, което не е наред. Динамика няма, това е нещото, което липсва. Един кмет трябва да надскочи собственото си его и да „проси“ за града си. Писането на писма – не работи. Трябва да си проактивен и инициативен. Затова залагаме на такъв човек като Владислав Николов“, уточни кандидатът за съветник Петя Василева.

Христослав Михайлов добави, че ще работят и в посока засилване работата на Инспектората.

„Искам в Плевен да задържа младите хора. Ако ни харесат гражданите на Плевен се надяваме да ни дадат тяхната подкрепа“, каза още кандидатът за кмет на „Заедно за силна община“ Владислав Николов.

 

 

 

Споделете новината в социалните мрежи:

Свързани новини
Цветан Цветанов: Нуждаем се от специално изборно законодателство
Цветан Цветанов: Нуждаем се от специално изборно законодателство
05.11.2023 г.
  Нека ползваме капацитета на хората от държавната администрация в СИК  
Прочетете повече
Данаил Димов: Ще работим за изграждане на ефективна система за общинско здравеопазване на територията на Столична община
Данаил Димов: Ще работим за изграждане на ефективна система за общинско здравеопазване на територията на Столична община
27.10.2023 г.
Коалиция „Заедно за силна община“ е с номер 13 в интегралната бюлетина на изборите на 29 октомври
Прочетете повече
Митко Синабов: С номер 13, кърджалийци могат да гласуват за по-доброто си бъдеще
Митко Синабов: С номер 13, кърджалийци могат да гласуват за по-доброто си бъдеще
27.10.2023 г.
Заедно за силна община е с номер 13 на изборите на 29 октомври в Кърджали
Прочетете повече