Любомир Методиев регистрира коалиция "Заедно за силна община" в ОИК - Сливница

Любомир Методиев регистрира коалиция
Любомир Методиев регистрира коалиция "Заедно за силна община" в ОИК - Сливница
17.09.2023г.

Днес, 17.09.2023 г. част от кандидатите за общински съветници в Община Сливница подадоха заявление за регистрация на коалицията “Заедно за силна община “ в ОИК.

"С голяма увереност днес подписах заявлението за регистрация на коалицията, с която ще издигнем кандидати за общински съветници, в ОИК - Сливница. Увереност в кадрите, които ще излъчи листата на “Заедно за силна община”, увереност че експертизата, честността и опита на тези кадри ще гарантират изпълнението на една стойностна управленска програма", заяви Любомир Методиев от младежката организация на Републиканци за България.

"Днес заявихме участието си в предстоящите местни избори с надеждата, че от тук насетне ще работим заедно и с всички усилия, за да изпълним поетите ангажименти към нашите съграждани за един по-добър живот. Вярваме, че всички заедно, с Вашата подкрепа, можем да постигнем така желаната визия за Сливница като един съвременен европейски град", добави Атанас Георгиев.

"Днес, отваряме вратата към реформата на ОбС - Сливница. Този екип ще работи усилено и неуморна за по-силна община, и по-прозрачен общински съвет", каза Мария Манолова.

 “Днес на този хубав празник, регистрирахме коалицията", допълни Божидар Каменов.

"Изпълнени сме с Вяра и Надежда, носим Любовта в сърцата си. С увереност, усърдие и грижа, заедно можем да изградим една

по-силна община Сливница! Честит Празник на всички именници!”, казаха още кандидатите за общински съветници.

В следващите дни и седмици ще обявим лицата участващи в листата на “ Заедно за силна община“, както и управленската ни програма за мандат 2023 - 2027.

Споделете новината в социалните мрежи: