Кандидатите на Коалиция “Национално обединение на десницата” посетиха с. Вълнари

Кандидатите на Коалиция “Национално обединение на десницата” посетиха с. Вълнари
shum.bg
Кандидатите на Коалиция “Национално обединение на десницата” посетиха с. Вълнари
12.11.2021г.

„Ние не сме забравили добрините, които направи г-н Цветан Цветанов за нас и община Никола Козлево“. С тези думи бяха посрещнати кандидатите на  Коалиция “Национално обединение на десницата” (НОД) при посещението си в с. Вълнари, община Никола Козлево,  с което закриха кампанията си в региона. На срещата присъстваха кандидатите за народни представители на Коалицията за 30-ти Многомандатен избирателен район - Шумен Стоян Стоянов, Стоян Шайков и Дария Георгиева.

Кандидатите разговаряха със симпатизанти на Коалицията, за да се запознаят с техните желания и очаквания. „Не може повече така! Трябва разум и отговорност към хората“, бяха категорични присъстващите на срещата. „Ние няма да забравим доброто отношение и разбиране от страна на г-н Цветан Цветанов и как помагаше на нашия кмет. Свършиха се хубави неща, безработицата в общината намаля. Но сме много уплашени, страх ни е – тази ковид криза отне много животи и няма изгледи скоро да отмине“, изразиха тревогите си хората и споделиха мнението си, че само правителство с широка обществена подкрепа и министри, които са доказали, че се грижат за хората ще изведат България от кризата.

„В кандидатската листа на  Коалиция “Национално обединение на десницата” (НОД)  сме се събрали доказани в професионален план хора, готови да работят за интересите на всички жители на областта. Знаем как се реализират успешни секторни политики, знаем как да помагаме на общините и община Никола Козлево е пример за това. Имаме ясен план как да излезем от сегашното кризисно положение“, заяви кандидатът за народен представител под номер четири в листата Дария Георгиева. 

„Това което виждате – пътят от с. Вълнари до  Нови пазар, това са над 22 км, ремонтираният стадион на с. Вълнари, ремонтираните училища в с. Пет Могили и Никола Козлево, детската градина в с. Църквица, читалището в с. Цани Гинчево - всички те получиха финансиране благодарение на съдействието на г-н Цветан Цветанов. Рядко може да се види такава загриженост към малките населени места и хората в смесените региони“, заяви пред присъстващите областният координатор на Републиканци за България Гюнай Исмаил, който призова присъстващите да подкрепят Коалиция “Национално обединение на десницата” (НОД)  с номер 7 в бюлетината.

Споделете новината в социалните мрежи:

Свързани новини