Цветанов: Даниел Панов показа зависимостта между ГЕРБ и ДПС

Пуснете видеото
Цветанов: Даниел Панов показа зависимостта между ГЕРБ и ДПС
Цветанов: Даниел Панов показа зависимостта между ГЕРБ и ДПС
28.10.2021г.

„От 2009 година до настоящия момент винаги съм бил кандидат за народен представител от великотърновския избирателен район. През всички тези години участвах активно в решаването на много проблеми и ви благодаря за тази обратна връзка, която имахме, включително и в приемните ми дни, които провеждах, почти ежеседмично“. Това заяви във видеообръщение след поредните си срещи с жители на Велико Търново Цветан Цветанов, водач на листата с номер 7 на Национално обединение на десницата.

Във видеото Цветанов прави своеобразен отчет на част от нещата, свършени през годините за великотърновския регион. Сред тях - приближаването на трасето на АМ „Хемус“ до областния център, за да се даде повече възможност за бизнес и развитие на региона, запазването на медико-социалния център в Дебелец, „който вървеше към закриване и с тази намеса, прекрасният му професионален екип успя да се съхрани и да има център, който продължава да работи с децата с увреждания, а родителите да бъдат по-спокойни и да знаят, че се полагат грижи“.

И още: „Това, което направих през всичките тези години, е да помогна за всяка една община - и за Стражица, и за Лясковец и за Елена, и за Свищов. Тук няма как да не отчита това, което направихме за Свищов с предоставянето на декарите от бившите казарми и да се отворят възможности за инвестиции в този район“.

Цветанов припомня и направеното в с. Царевец: „Да се осигурят работните места и заплатите, за да се покаже устойчивост и прогнозируемост за следващия период на проекта“ в центъра за деца-таланти, създаден в рушащото се бивше училище там.

На великотърновци, водачът на местната листа на Национално обединение на десницата Цветанов казва още: „Това, което мога да гарантирам е, че независимо кой е кмет и от коя политическа формация е, няма да ги деля на наши и ваши. Защото това, което видяхме през последната седмица е делението и много силната привързаност към кампании, от страна на кмета на Велико Търново Даниел Панов“.

Цветан Цветанов се обръща и конкретно към великотърновския кмет:

„Дидо, аз помагах много, но не очаквах, че ще бъдеш толкова съпричастен към кампаниите на ДПС и на ГЕРБ, защото ти си председател на Националното сдружение на общините. Трябва да бъдеш равноотдалечен от всяка една кампания“.

В края на обръщението си към жителите на региона Цветанов благодари на всички за подкрепата, която е получавал през годините. „Ще остана същият, последователен във всяка една инициатива, с която може да подкрепяме и с решенията, които да се дават в този труден период за страната. Нека бъдем заедно. И да се възползваме от конституционното си право, да направим информиран избор за политици и водачи на листи“.

„Гласувайте за хората, които познавате и са работили за региона“, казва в заключение. Да изберат номер 7 в интегралната бюлетина, призовава Цветан Цветанов жителите на региона. „Разчитам на вашата подкрепа, скъпи приятели от Великотърновска област“, завършва той.  

Споделете новината в социалните мрежи:

Свързани новини
Републиканци за България: „Военно-техническа“ помощ за Украйна отново няма, но пък коалицията оцеля
Републиканци за България: „Военно-техническа“ помощ за Украйна отново няма, но пък коалицията оцеля
04.05.2022 г.
Всички парламентарно представени партии показаха слабост,  а десните партии отстъпиха от позициите си
Прочетете повече
Републиканци за България: Свидетели сме на политически цинизъм, а парламентът ще разгледа военната помощ за Украйна, ама друг път
Републиканци за България: Свидетели сме на политически цинизъм, а парламентът ще разгледа военната помощ за Украйна, ама друг път
21.04.2022 г.
Не им стига силата да вземат решение, защитаващо както достойнството на държавата ни, така и живота на невинни хора
Прочетете повече