Мариян Костадинов гласува за силен парламент, умно управление и държава с правила

Мариян Костадинов гласува за силен парламент, умно управление и държава с правила
Мариян Костадинов гласува за силен парламент, умно управление и държава с правила
11.07.2021г.

Водачът на листата на Републиканци за България в Седми многомандатен избирателен район – Габрово Мариян Костадинов гласува за силен парламент, умно управление и държава с правила. Той упражни правото си на глас в габровското Начално училище „Васил Левски“.

„Гласувах за един работещ парламент, изпълнен с професионалисти, които да изготвят обективна нормативна уредба, която по честен начин да бъде приложена от правораздавателната власт“, заяви Мариян Костадинов.

Той призова всички да бъдем човечни и да гласуваме за бъдещето на нашите деца, за една държава с правила.

„Случващото се днес – изборите, трябва да бъдат много по-честни от последния парламентарен избор, който направихме на 4 април. Вярвам, че правилата ще бъдат еднакви за всички и по този начин ще чуем реалния глас на българското общество, имащо реалната представителност, която трябва да има в българския парламент“, допълни още Костадинов.

„Чрез конфронтация, няма бъдеще. Бъдеще ще има, само когато се намерят важните и точни послания за политическите решения, които могат да обединят нацията“, категоричен бе водачът на листата на Републиканци за България.

„Най-важното е да имаме силен парламент и умно управление, само тогава ще можем да постигнем целите, които си е поставила всяка една партия за държава с правила“, каза още Мариян Костадинов.

Споделете новината в социалните мрежи:

Свързани новини