Даниел Христов: Ние от Републиканци за България наблегнахме на прагматичното и разумното

Даниел Христов: Ние от Републиканци за България наблегнахме на прагматичното и разумното
Plovdiv24.bg
Даниел Христов: Ние от Републиканци за България наблегнахме на прагматичното и разумното
09.07.2021г.

Водачът на листата на Републиканци за България в 16 МИР - Пловдив Даниел Христов отправи силно послание от Одеона.

"Седнал съм на малкия Одеон. На това място преди 1600 години нашите предшественици са обсъждали градските проблеми на Пловдив, в тази сграда са се събирали 350 градски съветника. Колко ли обещания са дали пред народа. Колко ли от обещанията, които са дали са се сбъднали и колко са отшумели с времето? Но ние трябва да си дадем сметка, че в момента живеем в мечтите на нашите предшественици, защото това, което се сбъдва, са не празните обещания, а мечтите, а ние силно мечтаем за по-добър Пловдив.

Това е края на една кампания, в която всяка една от политическите сили представи на избирателите своите управленски решения.

Ние от Републиканци за България наблегнахме на прагматичното и разумното. Ние отхвърлихме конфронтацията и деконструктивното, защото смятаме, че полезното за нацията е да се търси обединение.

Представихме ви кандидатите ни за депутати от листата на МИР 16 - Пловдив, те са образовани и доказани във своите професии.

Нека да направим информирания избор на 11 юли, за нас номер 21 е печелившият в тези избори и нека да гласуваме "За Държава с Правила", призова Христов.

"Нека всеки един да направи своя информиран избор. Аз смятам, че Републиканци за България показаха, че имат потенциала и дават ясните и точните решения във всяка една сфера на политическата дейност. Благодаря на експертите, на колегите и на вас хората, с които се срещахме ежедневно, защото без вас няма как да постигнем успеха, който сме си поставили за цел на изборите на 11 юли", категоричен е водачът на Републиканците Даниел Христов и призова хората да гласуват с номер 21 в бюлетината, за държава с правила.

Споделете новината в социалните мрежи:

Свързани новини