Цветанов и Вълнев: Диана Фиданова познава всички и откликва на проблемите им

Цветанов и Вълнев: Диана Фиданова познава всички и откликва на проблемите им
Цветанов и Вълнев: Диана Фиданова познава всички и откликва на проблемите им
19.02.2021г.

Председателят и зам.-председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев посетиха Баните. Двамата проведоха работна среща с кандидата за кмет на Републиканци за България Диана Фиданова и жители на общината и обясниха, защо тя е правилният избор за предстоящите частични местни избори на 28 февруари.

„Като общински съветник и жител на общината познава проблемите. От срещите, проведени с хората тук, става ясно, че тя и нейното семейство винаги са откликвали към всеки един проблем. Търсели са формата и начина да го решат. Диана има нужният капацитет и познания. Ще бъде един добър кмет на община Баните, защото ще успее да се ангажира със съответните инвеститори, които могат да дойдат тук“, заяви Цветан Цветанов.

„Заставаме зад нея като сериозен фактор, а и като човек от Родопите, аз лично се ангажирам да променя нещата“, каза Павел Вълнев.

Присъстващите на срещата също споделиха своите мнения, че Фиданова винаги е помагала с каквото може.

„Тя е млад човек, образован, контактен, изключително комуникативен. Винаги можеш да се обърнеш към нея по какъвто и да е проблем. Винаги се е отзовавала“, споделя жителка на Баните.

Самата Диана Фиданова напомни за един от наболелите проблеми в общината, върху който трябва сериозно да се обърне внимание.

„Който и да бъде избран, трябва да се заеме първо с това да задържи хората, които все още са на територията на общината. Да създаде условия за добре платена работа“, заяви Фиданова и допълни, че има много идеи за привличане на инвеститори и развитие на туризма в общината.

На срещата в Баните Цветанов и Вълнев коментираха и листата за смолянски избирателен район.

„Тя ще е изцяло с хора от общините в Смолянска област. Няма да има външни хора, защото връзката на местните трябва да бъде запазена. Така ще сме по-пълноценни в дейността си  като народни представители“, обясни Цветанов.

По думите на зам.-председателя Павел Вълнев е предвидена доста сериозна политика за регионите, в която ще се подпомагат по-бедните региони, за да се навакса изоставането им.

 

 

 

Споделете новината в социалните мрежи: