По Коледа стават чудеса!

По Коледа стават чудеса!
По Коледа стават чудеса!
23.12.2020г.

Безработни родители с три деца от Варна получиха неочакван подарък. Няма по-голямо чудо от човешката съпричастност и взаимопомощ в труден момент, особено, когато тя дойде неочаквано.

Благороден жест успя да трогне до сълзи безработни родители на три деца от Варна, които получиха финансова помощ и подаръци от Републиканци за България във Варна.

Членовете на партията проучили чрез свои симпатизанти възможността да дарят радост на истински нуждаещи се млади хора. Така попаднали на семейството, което макар и настанено в общинско жилище, не може на този етап да посрещне спокойно нуждите си, тъй като майката е домакиня, а бащата, който е работил в развлекателния сектор, от месеци няма приходи.

Така финансовата помощ събрана от членовете на партията във Варна, както и подаръците за малчуганите, две момиченца на 5 и 11 години и момченце на 2 годинки, върнали усмивката на родителите, които ще посрещнат малко по-спокойни светлия християнски празник. „Нека бъдем човечни и добри не само по празниците, да носим вяра и упование, че ни предстоят по-добри и спокойни дни”, коментираха дарителите.

Споделете новината в социалните мрежи: